Äldreforum i Almedalen 2018 - News55
Annons
Annons

Äldreforum i Almedalen 2018

Uppdaterad: 2019-09-07 16:53

News55 och pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna, SPF Seniorerna och RPG slår återigen sina påsar ihop efter förra årets succé i Almedalen. Kom och besök oss under det samlade namnet Äldreforum.

Annons
Annons

För andra året i rad går Sveriges tre största pensionärsorganisationer ihop i ett unikt samarbete med News55 i Almedalen. Vårt tält med scen heter Äldreforum och där huserar PRO, SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och RPG – med tillsammans över 800 000 medlemmar. Vi som är 65 år eller äldre utgör 28 procent av väljarkåren i hösten val, det finns alltså tunga skäl för politiker och andra beslutsfattare att lyssna på de erfarnas röst och besöka Äldreforum

Vill du vara med och förbättra välfärden för äldre? Möt oss under Almedalsveckan i Visby!

Läs mer om Äldreforum här!

 

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Äldreforum i Almedalen 2018 Äldreforum i Almedalen 2018