News55

Alla vill veta var du köpt din skjorta!

Artikelbild
Jennifer Bark
Jennifer Bark
Uppdaterad: 09 juli 2015Publicerad: 09 juli 2015

Ikväll säger vi hej till Ronny Svensson, som tillsammans med musikgeniet Åke Petersson varje vecka bjuder oss på Musikquiz på News55. Utöver sina film- och musikkunskaper är Ronny också känd som "Mr Hawaii-skjorta". Något som människor i sociala medier nu vill veta mer om.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Hej Ronny. Det finns en låt av popgruppen Raymond & Maria som heter ”Ingen vill veta var du köpt din tröja”. Men det stämmer ju inte in här. Nästan alla vill veta var du köpt din skjorta! Var fyndar du din Hawaii-look?
  De flesta Hawaiiskjortorna kommer från… Surprise, Hawaii!

Oj, äkta vara alltså. Men för oss som inte har vägarna förbi det paradiset då?
– Om man inte har kompisar som kan köpa med sig skjortor hem när de åker dit på semester eller jobb så kan man googla och hitta sajter som säljer dem på nätet. Finns bland annat  i Sverige!

Kör du samma tropikmode året om?
– Nja, mina höst- och vinterskjortor är av panel- och bowlingkaraktär. De köper jag bland annat hos Daddy-O’s på nätet, där finns det stora storlekar dessutom.

Vi tackar Ronny för den mode-exotiska inspirationen och påminner om att utmana både dig själv och dina vänner i Ronny och Åkes Musikquiz. Senaste quizet hittar du här.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS