Amelia Adamo och Arja Saijonmaa till Linköping - News55
Annons
Annons

Amelia Adamo och Arja Saijonmaa till Linköping

Uppdaterad: 2019-09-07 16:55

Nu slår News55 upp portarna till seniormässan i Linköping. Tillsammans med SPF Seniorerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra medieprofilen och tidningsdrottningen Amelia Adamo och artisten Arja Saijonmaa kommer för att uppträda. Även den tidigare Hootenanny Singers-medlemmen, Tonny Roth, kommer för att bli intervjuad av News55:s Artur Ringart på scen.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de båda organisationernas respektive verksamheter.

Tid och plats:

Linköping, Missionskyrkan, 29-30 november

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Amelia Adamo och Arja Saijonmaa till Linköping Amelia Adamo och Arja Saijonmaa till Linköping