Äntligen dags för årets Seniorevent i Trollhättan! - News55
Annons
Annons

Äntligen dags för årets Seniorevent i Trollhättan!

Uppdaterad: 2019-02-06 12:06

Imorgon kommer News55 Seniorevent tillsammans med pensionärsorganisationerna från PRO, SPF Seniorerna och RPG till Lilla Nova i Trollhättan. Det kommer att bli en fullspäckad dag med intressanta och kunniga utställare, artister och föreläsare från scenen på Lilla Nova. En dag fylld med glädje och inspiration för Trollhättans seniorer. På scen uppträder kören Tonerna från PRO, Lilla bandet samt en fartfylld linedance uppvisning på scenen – missa inte det!

Annons
Annons

Mässans moderator är Peppe Eng som även kommer att berätta sanningen om Let´s Dance och bråket med Tony Irving!

Medarrangörer till årets Seniorevent är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och RPG som kommer att ta emot och välkomna alla besökare.

Nova Mat & Möten ser till att ingen behöver lämna lokalen hungrig. Fika och lunchservering kommer att finnas tillgänglig under mässdagen. Se menyn här:

Tid och plats:
Trollhättan, Lilla Nova, 6 februari 2019
Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Se scenprogram här:

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Äntligen dags för årets Seniorevent i Trollhättan! Äntligen dags för årets Seniorevent i Trollhättan!