News55 Seniorevent intar Falkenberg - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent intar Falkenberg

Uppdaterad: 2018-10-16 17:29

På årets kanske blåsigast dag kommer nu News55 Seniorevent åter till Falkenberg. Denna gång landar vi i Arena Vesterhavet och kommer bjuda på flertalet fantastiska utställare och förstklassig underhållning.

Annons
Annons

Förutom den skönsjungande skådespelaren Peter Harrysson som tillsammans med den fantastiske gitarristen Bengt Magnusson kommer bjuda på ett mycket uppskattat nummer med vackra visor och härliga anekdoter kan man även njuta av både körsång och en uppvisning i linedance från SKPFs pensionärer.

Scenprogrammet innehåller även föredrag i ämnen som är aktuella och intressanta för kommunens alla 55 plussare. Vi ser framemot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje. Moderator för scenprogrammet är TV-profilen och sportjournalisten Peppe Eng.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Tid: 21 september

Öppettider: 10.00–16.00

Plats: Arena Vesterhavet, Falkenberg

Fri Entré

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent intar Falkenberg News55 Seniorevent intar Falkenberg