Marianne Rundström populär på mässan i Norrköping - News55
Annons
Annons

Marianne Rundström populär på mässan i Norrköping

Uppdaterad: 2019-09-07 16:56

I går slog News55 Seniorevent upp portarna till Östgötaporten i Norrköping och den två dagar långa mässan riktade till seniorer kunde dra i gång. I går uppträdde den folkkära artisen Arja Saijonmaa och i dag intervjuade News55:s Artur Ringart den tidigare SVT-profilen Marianne Rundström på scenen.

Annons
Annons

I dagarna två anordnar News55 Seniorevent en mässa i Östgötaporten i Norrköping. Mässan riktar sig till seniorer 55+ och medarrangörer är PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna.

Gårdagens dragplåster, artisten Arja Saijonmaa, gjorde ingen besviken när hon blandade gamla godingar med anekdoter om sitt liv som artist från scenen.

– Det är roligt att så många uppskattar vår mässa och har letat sig hit i dag, säger projektledaren för mässan Lina Bergsbo.

I dag gästade den tidigare SVT-profilen Marianne Rundström mässan där hon intervjuades på scenen av News55:s Artur Ringart.

Besökarna kunde även besöka utställarnas montrar och lyssna till intressanta föreläsningar.

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Marianne Rundström populär på mässan i Norrköping Marianne Rundström populär på mässan i Norrköping