Femårsjubileum för News55 Seniorevent i Norrköping - News55
Annons
Annons

Femårsjubileum för News55 Seniorevent i Norrköping

Uppdaterad: 2018-11-15 08:02

Den 15-16 november kommer News55:s Seniorevent tillbaka till Norrköping för femte året i rad. Nytt för i år är att vi byter lokal. Denna gång kommer vi hålla till i vackra Värmekyrkan i Norrköping. Mässan sker i samarbete med PRO, SPF Seniorerna och SKPF.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje. På denna mässa har vi utställare från sju olika kategorier på plats som under dagen informerar besökarna om möjligheter, tjänster och fantastiska erbjudanden samt bjuder på roliga aktiviteter.
Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer föreläsa om viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer allt under ledning av mässans moderatorer, Artur Ringart och Uffe Holmertz.

Under torsdagen får vi besök av Thomas Nordahl som kommer och berättar om sin far Gunnar Nordahl, sin uppväxt och sin relation till Norrköping ( där han bl.a. varit tränare för IFK), men också om sin kärlek till Italien.
Även Lars Stjernqvist (s), kommunalråd i Norrköping kommer för att prata med Artur om viktiga frågor för oss erfarna på riksplanet och på det lokala planet. Vad kan vi förvänta oss under den kommande mandatperioden? Kommer det att bli bättre för oss pensionärer?

Fredagen bjuder även den på ett fullspäckat program. Vi har äran att presentera journalisten Magnus Höjer som kommer och berättar om kända och okända Norrköpingsprofiler. Under eftermiddagen kommer Uffe Holmertz att underhålla med klassiska nummer ur lokalrevyn och berättar om sin nya bok. Uffe är även moderator för dagens scenprogram.

Annons
Annons

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.
Plats:
Värmekyrkan, Norrköping

Adress:
Holmentorget 3
602 32 Norrköping

Datum: 15-16 November
Tid: kl 10.00-16.00

FRI ENTRÉ

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Femårsjubileum för News55 Seniorevent i Norrköping Femårsjubileum för News55 Seniorevent i Norrköping