News55
Detta är en sponsrad artikel

Grundarna har ordet

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 12 maj 2017Publicerad: 12 maj 2017

Vi brukar alltid säga att vårt företag startade när Artur blev förbannad där någon gång runt 2015. Orsaken till ilskan var att reklammarknaden inte brydde sig om människor i Arturs ålder.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Även om News55 främst riktar in sig på en årsrik målgrupp så är vi ett företag med en spännande framtid. Vi har gått, från att vara en nyhetssajt, till vad som nästan blivit en folkrörelse. Idag är vi väldigt stolta över att News55 ofta blivit citerade i andra medier, vi har arrangerat en äldreriksdag då statsminister Stefan Löfven talade och vi vågar nog påstå att vi har bidragit till att sätta åldersdiskriminering på kartan. Våra mässor kan bli besökta av 10 % av en kommuns befolkning och förutom att pro­ducera journalistik till nyhetssajten skickar vi varje dag ut ett väldigt populärt nyhetsbrev.

Det är vår övertygelse att News55 kommer fortsätta växa och generera ännu större intäkter. För vi fyller en viktig funktion. Både publicistiskt och kommersiellt. Och det är inte alla företag som kan säga det.

 

Artur Ringart och Fredrik Lundberg

Grundare av News55

ANNONS