Här är programledaren som blir en av SVT:s högsta chefer - News55
Annons
Annons

Här är programledaren som blir en av SVT:s högsta chefer

En välkänd programledare blir en av SVT:s högsta chefer. “Jag kan inte tänka mig något mer spännande jobb än detta”, säger hen i ett pressmeddelande.

Annons
Annons

Eva Beckman har utsetts till SVT:s nya programdirektör. Hon är i dag programbeställare för kultur, fakta, livsåskådning och evenemang på kanalen. Hon är välkänd för tittarna efter att ha varit programledare för många kulturprogram och har varit med och startat programmet Babel.

I sin nya roll som programdirektör får hon ansvar för SVT:s samlade utbud för underhållning, drama, kultur, fakta, barn och livsstil. Hon är även med i företagsledningen på SVT.

Jag kan inte tänka mig ett mer spännande jobb än detta. Det sker historiskt stora förändringar i tv-världen just nu, kartan ritas om i stort sett dagligen, och min viktigaste uppgift kommer att vara att verka för att public service står fortsatt starkt även i framtiden. Och givetvis att se till att vi har ett spännande programutbud som publiken uppskattar och inte vill vara utan. Det är ju för publiken vi finns till, säger Eva Beckman i ett pressmeddelande från SVT.

Hon tillträder tjänsten den 17 februari.

JOBBA EXTRA SOM PENSIONÄR
Lediga uppdrag hos Veteranpoolen just nu

SE ALLA UPPDRAG

Annons
Annons
Läs nästa artikel Här är programledaren som blir en av SVT:s högsta chefer Här är programledaren som blir en av SVT:s högsta chefer