Lennie Norman underhöll Helsingborg på senioreventets första dag - News55
Annons
Annons

Lennie Norman underhöll Helsingborg på senioreventets första dag

Idag slog News55 upp portarna till ett tvådagars seniorevent i Helsingborg. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjöds på en första intensiv dag, I morgon fortsätter eventet med ett fullspäckat program för seniorer 55+.

Annons
Annons

Idag var första dagen av News55:s seniorevent i Helsingborg.

På förmiddagen intervjuade dagens moderator Harald Treutiger det tidigare fotbollsproffset Ronnie Hellström och på eftermiddagen underhöll bland andra komikern Lennie Norman.

– Lennie gör ju det där jäkligt bra och passar publiken perfekt, säger Harald Treutiger, som är nöjd med första dagen.

Han ser fram mot morgondagen då han ska intervjua programledaren och skådespelaren Peter Harryson.

Under morgondagen kommer det även finnas en rad intressanta utställare på plats. Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.  

Tid och plats imorgon:

Helsingborg, Helsingborg Arena B-hallen, 10 april

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Lennie Norman underhöll Helsingborg på senioreventets första dag Lennie Norman underhöll Helsingborg på senioreventets första dag