Lyckad första mässa för året i Trollhättan - News55
Annons
Annons

Lyckad första mässa för året i Trollhättan

Uppdaterad: 2019-09-07 16:53

I dag anordnade News55 Seniorevent sin första seniormässa för året i Nova i Trollhättan. Det resulterade i en välbesökt mässa där bland andra komikern Lennie Norman bjöd på stand-up och Liberalernas Barbro Westerhom föreläste.

Annons
Annons

Tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna anordnade News55 Seniorevent en mässa för Trollhättans seniorer i Nova i dag.

På scenen underhöll komikern Lennie Norman med material ur sina “Gubbvarning”-böcker, något som uppskattades av publiken.

– Det känns som en bra start för årets mässor och Trollhättanborna verkar trivas, det glädjer mig, säger Curt Möller, projektledare för mässan till News55.

Riksdagsledamoten Barbro Westerholm (L) kom för att föreläsa liksom riksdagsledamoten Pennilla Gunther (KD). Däremellan bjöd Studiefrämjandet på underhållning och Dina Försäkringar Västs, Jenny Iodlovsky Norrby och Ulrika Mårth, berättade om ändrade resebeteenden bland seniorer och hur man ska tänka gällande försäkringar.

Nästa mässa går av stapeln den 7-8 februari i Skövde, läs mer om det här!

 

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Lyckad första mässa för året i Trollhättan Lyckad första mässa för året i Trollhättan