Lyckat seniorevent i Västerås - News55
Annons
Annons

Lyckat seniorevent i Västerås

Uppdaterad: 2018-03-22 10:42

Det blev ett välbesökt seniorevent när News55 gästade Västerås. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjöds på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

För andra året i rad arrangerade News55 idag en mässa för seniorer i Västerås. Det blev ett välbesökt event som bjöd på både nytta och nöje.

Eventets moderator, Harald Treutiger, intervjuade den tidigare förbundskaptenen i ishockey, Curt Lundmark, som bjöd på anekdoter från ett långt liv i sportens tjänst.

Under eftermiddagen höll medieprofilen och tidningsmakaren Amelia Adamo en fullsatt föreläsning om rekordgenerationen.

Flera lokala politiker var också på plats och gav möjlighet att debattera frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

– Det har varit en väldigt bra och uppskattad dag. Vi har haft busslaster av folk som kommit hela dagen, säger eventets projektledare Curt Möller.

Medarrangörer till mässan var pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna.

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Lyckat seniorevent i Västerås Lyckat seniorevent i Västerås