Mandelmanns villkor för en fortsättning - News55
Annons
Annons

Mandelmanns villkor för en fortsättning

Uppdaterad: 2018-01-09 14:44

I kväll är det premiär för en ny säsong av Mandelmanns Gård på TV4. Paret Mandelmann kan tänka sig att göra ytterligare säsonger – men de har krav, det skriver Aftonbladet.

Annons
Annons

Det går bra för paret Marie och Gustav Mandelmann. TV4:s dokumentärserie som följer familjens liv på den kravmärkta gården Djupadal på Österlen är en tittarsuccé, skriver Aftonbladet.

I kväll har en ny säsong  premiär, samtidigt förhandlar paret just nu om att fortsätta med ytterligare säsonger. Varken Marie eller Gustav Mandelmann har något emot att fortsätta synas i rutan – men inte till vilket pris som helst. Första säsongen var som sagt en tittarframgång och i höstas vann serien tre kristaller men parets vardagsverksamhet gick samtidigt back.

Att ha ett filmteam som följer från morgon till kväll i allt från djurskötsel och bygge till matlagning och utflykter, från tidig vår till sen höst, kan också vara ganska krävande. Nu har Mandelmanns förhandlat upp arvodet, berättar de för Aftonbladet. Men det räcker inte.

      LÄS MER: Mandelmanns vill inspirera i vardagen

Krav om semester och egen tid

Inför mötet med TV4 om seriens fortsatta framtid har de flera krav. Paret är överens om att det är viktigt att inte tappa bort sig själv och att fortsätta ha ett riktigt privatliv – och att det fortsätter vara roligt.

– Att vi känner glädje och inspiration tillsammans, att det finns en glöd. Annars blir det inte bra, säger Marie Mandelmann till tidningen.

Annons
Annons

Efter inspelningarna av de två första säsongerna var familjen rejält trött. Och med ett extra julprogram och en valpande hund ovanpå det sa parets son till sina föräldrar att de måste ta ledigt. Så parets viktigaste krav nu är att både ha tid och råd att åka på semester. Om det blir ytterligare säsonger är alltså inte klart.

– Vi får se hur det känns när vi möts, säger Marie, men tillägger att både hon och Gustav är mycket nöjda med TV4.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

 

 

JOBBA EXTRA SOM PENSIONÄR
Lediga uppdrag hos Veteranpoolen just nu

SE ALLA UPPDRAG

Annons
Annons
Läs nästa artikel Mandelmanns villkor för en fortsättning Mandelmanns villkor för en fortsättning