Marianne Rundströms nya uppdrag – krönikör och föreläsare hos News55 - News55
Annons
Annons

Marianne Rundströms nya uppdrag – krönikör och föreläsare hos News55

Uppdaterad: 2017-07-20 13:37

Marianne Rundström går till News55 efter att härom veckan ha lämnat SVT efter 22 år. Efter sommaren kommer hon att börja skriva för seniornyhetssajten som sedan den lanserades för två år sedan blivit något av en folkrörelse.

Annons
Annons

– Ingen annanstans får erfarenheten så stor plats som på News55 och det är ovärderligt för de tre miljoner som fortsätter ett alert liv efter 55, säger Marianne Rundström om det nya uppdraget.

Det har bara gått några veckor sedan ”Gomorron Sverige”-programledaren Marianne Rundström, 66, lämnade in sin avskedsansökan. Hon upplevde att SVT inte värdesätter kunskap och erfarenhet, ett ämne hon även skrivit om i sin bok ”Passé – De ofrivilliga pensionärerna” där hon ifrågasätter den åldersdiskriminering som breder ut sig allt mer i Sverige.

Nu väljer Marianne Rundström att inleda ett samarbete med News55 som ända sedan starten för två år sedan utöver nyhetsbevakning med seniorfokus kunnat erbjuda tänkvärd läsning från ett stort antal spännande krönikörer.

– Efter ett helt yrkesliv i public services tjänst är det dags att pröva nya vingar. Det blir spännande att se hur ett nytt liv kan se ut när man startar på nytt efter 65. Mycket är osäkert men ett är helt säkert – och självklart: Att börja skriva för News55, säger Marianne Rundström.

Utöver att skriva krönikor kommer Marianne Rundström även att medverka som föreläsare på News55:s mässor under hösten.

Annons
Annons

– Jag tycker att det är mycket roligt att Marianne vill skriva hos oss på News55 och delta på våra mässor. Marianne är en mycket kompetent journalist och dessutom väl insatt i frågor som berör den erfarna delen av vår befolkning, säger News55:s medgrundare Artur Ringart.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

JOBBA EXTRA SOM PENSIONÄR
Lediga uppdrag hos Veteranpoolen just nu

SE ALLA UPPDRAG

Annons
Annons
Läs nästa artikel Marianne Rundströms nya uppdrag – krönikör och föreläsare hos News55 Marianne Rundströms nya uppdrag – krönikör och föreläsare hos News55