News55

News55 arrangerar festival för seniorer

Artikelbild
News55
News55
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 30 maj 2017

News55 fortsätter tillväxtresan och utökar nu sin eventverksamhet med News55 Seniorfestival. Först ut är Karlskrona.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Den 30-31 augusti arrangeras den första seniorfestivalen på Stortorget i Karlskrona, två dagar fyllda med glädje och inspiration för alla 55-plussare.

 – Den erfarna delen av Karlskronas befolkning är värd en egen festival och det är väldigt roligt att vi kan utveckla våra mässkoncept på det här sättet. Vi förväntar oss lite av en folkfest, säger Artur Ringart, medgrundare av News55.

Festivalen – som genomförs i samarbete med Karlskrona kommun och pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF – bjuder på många intressanta utställare och föreläsningar. Festivalbesökarna kommer att få möjlighet att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunens seniorer.

Inne på festivalområdet kommer det att erbjudas servering, dessutom blir det högklassig underhållning på scenen – bland annat under ledning av det populära dansbandet Wizex.

– Det här är ett mycket spännande projekt – ett unikt tillfälle för Karlskronas seniorer att ta del av det utbud som staden erbjuder i form av olika tips som kan underlätta vardagen för våra seniorer så att de kan bibehålla ett aktivt och rikt liv, säger Ninnie Rylander vid äldreförvaltningen i Karlskrona kommun.

News55 är Sveriges största nyhetssajt och eventföretag med seniorer som målgrupp. Bolaget arrangerar i år 28 seniormässor från Sundsvall till Ystad i samarbete med Sveriges pensionärsorganisationer. Just nu genomför bolaget en spridningsemission med sex dagar kvar av emissionstiden där syftet är att notera sig på NGM Nordic MTF.

– Vi har fått väldigt fint gensvar från våra aktieägare, läsare och mässbesökare. Nu hoppas jag att News55 Seniorfestival i Karlskrona blir starten på många seniorfestivaler runt om i landet, säger Artur Ringart.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS