News55 Seniorevent åter till Borlänge. - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent åter till Borlänge.

Uppdaterad: 2018-11-04 01:24

För fjärde året i rad kommer Seniorevent nu tillbaka till Galaxen i Borlänge. Även denna gång bjuder vi på ett fullspäckat program, många utställare och på scenen kan du se såväl intressanta föredrag som  musik och magi.

Annons
Annons

Vi bjuder på en intensiv dag fylld av glädje och inspiration för kommunens alla 55-plussare ser fram emot en mässa som kommer bjuda på både nytta och nöje.

På scen har vi uppträdanden från den skönsjungande PRO kören Våghalsarna, Täpp Lars Arnesson och den fantastiske magikern och buktalaren John Houdi som kommer bjuda på ett nummer med många skratt.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, RPG och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Välkommen till Galaxen!

Tid: 5:e November

Plats:
Galaxen, Folkets Hus
Jussi Björlings väg 25
784 32 Borlänge

Fri Entré

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent åter till Borlänge. News55 Seniorevent åter till Borlänge.