News55 Seniorevent tillbaka i Sundsvall - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent tillbaka i Sundsvall

Uppdaterad: 2018-11-06 15:40

Tonhallen blir målet när News55 Seniorevent åter gästar Sundsvall. Dagen kommer bjuda på flertalet fantastiska utställare, spännande föreläsningar och förstklassig underhållning på scen.

Annons
Annons

Tillsammans med PRO och SPF Seniorerna ser vi fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen har vi föredrag i ämnen som är aktuella och intressanta för kommunens alla 55 plussare.
Vi har även det stora nöjet att presentera magikern, buktalaren och John Houdi som kommer bjuda på ett mycket underhållande nummer med både magi och en hel del humor. John är även moderator för allt som händer på scenen under dagen.

Medarrangörer till mässan är PRO och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas verksamheter.

 

Varmt Välkomna till Tonhallen

 

Fri Entré

Datum: 7 november

Tid: 10.00-16.00

Plats: Tonhallen

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent tillbaka i Sundsvall News55 Seniorevent tillbaka i Sundsvall