News55 Seniorevent kommer till Lund! - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent kommer till Lund!

Uppdaterad: 2017-07-20 12:49

Det är dags för oss på News55 att visa vad vi går för i Lund när vår seniormässa slår upp portarna! Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje – inte minst från scenen där en riktig gigant uppträder.

Annons
Annons

Tillsammans med Sveriges största pensionärsförbund SKPF, PRO och SPF Seniorerna arrangerar News55 ännu en av våra uppskattade seniormässor. Vi hoppas att vår mässa i Lund kommer att bli lika välbesökt som våra andra 27 som arrangeras runt om i landet i år.

På plats i Lunds Stadshall finns ett stor utbud av intressanta utställare med förmånliga erbjudanden för mässbesökare. På scen avlöser föreläsarna varandra. Ett efterlängtat och återkommande inslag på flera av våra mässor är tidningsgurun Amelia Adamo. Hon har vunnit Stora Journalistpriset två gånger om och mest känd är hon förmodligen för det magasin som blivit uppkallat efter henne, tidningen Amelia. Hon kommer att berätta om sina tankar kring att bli äldre i Sverige idag.

“Tantpower är något jag gillar”

– Det är den mest hälsosamma och välbärgade generationen. Vi reser, skiljer oss, har ett aktivare kärleksliv och efterfrågar en massa tjänster, och kvinnorna är för mig de som spelar första fiolen. Tantpower är något jag gillar, säger Amelia Adamo till News55.

Ta del av programmet här.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent kommer till Lund! News55 Seniorevent kommer till Lund!