News55

Paolo Roberto: Det här ska jag göra nu

Artikelbild
Rikard Jansson
Rikard Jansson
Uppdaterad: 31 maj 2020Publicerad: 31 maj 2020

Den tidigare boxaren Paolo Roberto förlorade en lång rad samarbetspartners efter han åkt fast för sexköp. Nu har han tagit bladet från munnen.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Paolo Roberto åkte för en tid sedan fast för sexköp på Östermalm. Efter att ha ställt upp i en intervju på TV4 och publicerat ett kritiserat inlägg på Instagram har profilen hållit en låg profil.

Nu har han åter visat upp sig på sociala mediet Instagram. I ett inlägg som lagts ut i morse ber han om förlåtelse, men skriver också att han har ett ansvar som förälder, människa samt försörjare.

“Därför måste jag snart börja arbeta och fortsätta leva. Träning och mat är det jag kan och detta är det forum jag har kvar. Det betyder inte att allt är som förr utan bara att jag tar mitt ansvar”, skriver han.

Roberto uppger också att det inte går att göra något ogjort.

“Min känsla är att skammen är svår att leva med och jag vill bara försvinna. Men jag försöker leva vidare eftersom alternativet är att inte göra det. Jag har begått ett stort misstag som fick konsekvensen att allt jag har haft är borta. I allt innebär också min försörjning”, skriver han.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

Rikard Jansson
Rikard Jansson

Ekonomireporter på News55 med särskilt fokus på målgruppen 55+

ANNONS