Peppe Eng och Marianne Rundström till Ystad - News55
Annons
Annons

Peppe Eng och Marianne Rundström till Ystad

För tredje året i rad kommer nu News55 Seniorevent åter till Ystad. Även denna gång landar vi i Gamla sporthallen Bollen och kommer bjuda på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för kommunens alla 55 plussare.

Annons
Annons

På scen kommer det bjudas på både underhållning och intressanta föreläsningar allt under ledning av sportjournalisten, TV profilen och numera även Ystadsbon, Peppe Eng som håller i dagens program.

Peppe kommer även bjuda på ett underhållande och spännande nummer där han berättar om sin tid i Let´s Dance och sanningen om bråken med Tony Irving.

Dessutom har vi även nöjet att presentera journalisten och TV profilen Marianne Rundström som blir intervjuad av Peppe Eng på scen. Där hon berättar om sin bok ”Passé- de ofrivilliga pensionärerna” som fått stor uppmärksamhet. Marianne vill lyfta frågan om möjligheter att jobba längre för den som vill det och ser stora samhällsvinster med att ta vara på erfarenhet.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Varmt välkomna till Bollen!

Plats: Bollen, Ystad

Datum: 4:e oktober

Öppettider: 10,00-16,00

FRI ENTRÉ

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Peppe Eng och Marianne Rundström till Ystad Peppe Eng och Marianne Rundström till Ystad