Polisen: Det här misstänker vi pojkvännens pappa för - News55
Annons
Annons

Polisen: Det här misstänker vi pojkvännens pappa för

Den 22-åriga man som sitter häktad misstänkt för att ha mördat sin 17-åriga flickvän i Uddevalla har nu även sin pappa bakom gallret.

Annons
Annons

Polisen misstänker att Wilma Andersson, 17 år, från Uddevalla har mördats. Hennes pojkvän är sedan tidigare häktad och misstänkt för brottet. Den 22-åriga pojkvännen nekar till brottet.

Nu sitter ytterligare två personer anhållna för inblandning i fallet. Den ena är pojkvännens pappa, rapporterar Expressen. Den andra är en kvinna i 40-årsåldern, enligt P4 Väst. Under söndagen beslutades det om häktning mot båda personerna.

“Jag har begärt båda personerna häktade på sannolika skäl misstänkta för skyddande av brottsling, grovt brott, samt brott mot griftefriden”, säger kammaråklagare Jim Westerberg i ett pressmeddelande.

Wilma Andersson försvann i mitten av november och ett omfattande sökande inleddes efter henne. Innan hon återfunnits greps pojkvännen misstänkt för att ha mördat henne.

JOBBA EXTRA SOM PENSIONÄR
Lediga uppdrag hos Veteranpoolen just nu

SE ALLA UPPDRAG

Annons
Annons
Läs nästa artikel Polisen: Det här misstänker vi pojkvännens pappa för Polisen: Det här misstänker vi pojkvännens pappa för