Rekordbilliga flygbiljetter till svenskarnas favoritresmål - News55
Annons
Annons

Rekordbilliga flygbiljetter till svenskarnas favoritresmål

Uppdaterad: 2016-01-26 15:23

Priserna på flygbiljetter till många av de mest populära destinationerna är nu rekordlåga – här är alla 20 orterna som prisjämförts.

Annons
Annons

Enligt Svenskt flygprisindex har flygbiljetterna så här långt in på året varit rekordbilliga och förväntas fortsätta likadant åtminstone året ut.

Man har jämfört priserna på flygbiljetter till 20 av svenskarnas favoritdestinationer under vecka 7 och upptäckt att vissa av priserna till och med är lägre än 2009 då Svenskt flygprisindex började med sina prisjämförelser.

Hård konkurrens mellan flygbolagen och ett lågt oljepris är orsakerna till prisfallet.

Allra största prissänkningarna märks på långresor, där kan man hitta biljetter för ända ner till halva priset.

– Jag tror att det finns en stor chans för att flygpriserna kommer att fortsätta att falla under 2016, säger Ole Stouby, vd för Travelmarket som ligger bakom prisindexet.

De destinationer som prisjämförts är Amsterdam, Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Wien, Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney och Tokyo.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

JOBBA EXTRA SOM PENSIONÄR
Lediga uppdrag hos Veteranpoolen just nu

SE ALLA UPPDRAG

Annons
Annons
Läs nästa artikel Rekordbilliga flygbiljetter till svenskarnas favoritresmål Rekordbilliga flygbiljetter till svenskarnas favoritresmål