Seniorevent besöker Lund - News55
Annons
Annons

Seniorevent besöker Lund

Uppdaterad: 2019-02-18 08:28

Nu slår News55 upp portarna till seniorevent i Lund. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna, PRO och RPG Lundabygden bjuder vi på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller komikern Lennie Norman med material ur sina Gubbvarning-böcker och det tidigare fotbollsproffset Ronnie Hellström intervjuas på scenen.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Peppe Eng.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och RPG Lundabygden. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.
Tid och plats:
Lunds Stadshall, 12 april
Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent besöker Lund Seniorevent besöker Lund