Seniorevent gästar Norrköping - News55
Annons
Annons

Seniorevent gästar Norrköping

Uppdaterad: 2019-09-07 16:56

Nu slår News55 upp portarna till seniormässan i Norrköping. Tillsammans med SPF Seniorerna, PRO och SKPF Pensionärerna bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scenen underhåller bland andra artisten Arja Saijonmaa och mediaprofilen Marianne Rundström intervjuas på scen av News55:s Artur Ringart.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid och plats:

Norrköping, Östgötaporten, 1-2 november

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent gästar Norrköping Seniorevent gästar Norrköping