Seniorevent har dragit igång i Kalmar - News55
Annons
Annons

Seniorevent har dragit igång i Kalmar

Uppdaterad: 2019-09-07 16:53

Den 26-27 februari slår News55 upp portarna till seniorevent i Kalmar. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+ – missa inte det!

Annons
Annons

News55 Seniorevent bjuder på både nytta och nöje i Guldfågeln Arena i Kalmar. I dag underhöll komikern Lennie Norman med material ur sina Gubbvarning-böcker, något som uppskattades av publiken. I morgon är det dags för den tidigare SVT-profilen Marianne Rundström bli att bli intervjuad av Artur Ringart på scen.

– Det är en fin lokal, besökarna verkar nöjda och Lennie gjorde succé som alltid, säger projektledaren Curt Möller om mässans första dag.

Det finnas många intressanta utställare på plats och det finns möjlighet att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det finns möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid och plats:

Kalmar, Guldfågeln Arena, 26-27 februari

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Se scenprogrammet här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent har dragit igång i Kalmar Seniorevent har dragit igång i Kalmar