Seniorevent kommer till Eskilstuna - News55
Annons
Annons

Seniorevent kommer till Eskilstuna

Uppdaterad: 2019-02-18 08:36

Den 6-7 mars slår News55 upp portarna till seniormässan i Eskilstuna. På scen underhåller bland andra komikern Lennie Norman med material ur sina Gubbvarning-böcker och Peter Harryson och Bengt Magnusson kommer för att sjunga visor – missa inte det!

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra komikern Lennie Norman med material ur sina Gubbvarning-böcker och Peter Harryson och Bengt Magnusson kommer för att sjunga visor.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Peppe Eng.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna SPRF och Vision. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Tid och plats:

Eskilstuna, Munktellmuseet, 6-7 mars

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent kommer till Eskilstuna Seniorevent kommer till Eskilstuna