Seniorevent kommer till Helsingborg - News55
Annons
Annons

Seniorevent kommer till Helsingborg

Uppdaterad: 2019-02-18 08:29

Den 9-10 april slår News55 upp portarna till seniormässan i Helsingborg. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller bland andra komikern Lennie Norman och programledaren och skådespelaren Peter Harryson intervjuas av dagens moderator. Intervjuas görs även det tidigare fotbollsproffset Ronnie Hellström och Good Times Band kommer för att uppträda.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Harald Treutiger.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter. 

Tid och plats:

Helsingborg, Helsingborg Arena B-hallen, 9-10 april

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent kommer till Helsingborg Seniorevent kommer till Helsingborg