Fullsatt när Marianne Rundström föreläste för Karlstads seniorer - News55
Annons
Annons

Fullsatt när Marianne Rundström föreläste för Karlstads seniorer

Uppdaterad: 2019-02-18 08:33

Även andra dagen av seniormässan i Karlstad var välbesökt och fullt av besökare. Dagen avslutades med en fullsatt föreläsning av Marianne Rundström. Som tidigare Karlstadsbo kändes hon sig som hemma med flera bekanta i publiken.

Annons
Annons

I dagarna två arrangerar News55 tillsammans med pensionärsorganisationerna en mässa för seniorer 55+ i Karlstad CCC. Igår föreläste bland andra medieprofilen och tidningsdrottningen Amelia Adamo. Idag intervjuadet eventets moderator Harald Treutiger den tidigare SVT-profilen Marianne Rundström.

– Trots regn och snöslask på gatorna fylldes mässan av förväntansfulla seniorer. Vi har 35 utställare på plats och ett späckat föreläsningsprogram. Dagen så kröntes av Amelia Adamos intressanta, tänkvärda och roliga föreläsning om rekordgenerationen. Imorgon fortsätter mässan med nya friska tag! säger News55:s eventchef, Lars G Jansson.

Det är många intressanta utställare på plats och besökarna har möjlighet att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och RPG. På plats fanns det möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Fullsatt när Marianne Rundström föreläste för Karlstads seniorer Fullsatt när Marianne Rundström föreläste för Karlstads seniorer