Seniorevent tar med sig Marianne Rundström till Borås - News55
Annons
Annons

Seniorevent tar med sig Marianne Rundström till Borås

Den 16 november är det dags för News55 att visa vad vi går för när Seniorevent kommer till Borås och vi bjuder på två intensiva dagar med glädje och inspiration för seniorer.

Annons
Annons

Engagerade utställare, intressanta föreläsningar och paneldiskussioner under ledning av News55:s medgrundare Artur Ringart. Vad mer kan man begära? Det är dags för News55 Seniorevent att anordna mässa i Borås!

I samarbete med SPF Seniorerna, SKPF och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fullspäckade med inspiration, underhållning och glädje.

Mediaprofilen och författaren till den hyllade boken “Passé: De ofrivilliga pensionärerna” Marianne Rundström kommer att dela med sig av sina klokheter i samtal med Artur Ringart. Dag två underhåller artisten Arja Saijonmaa som under vår senaste mässa i Borlänge fick publiken att dansa loss.

Var och när?

Borås, Parkhallen, 16-17 november.

10.00–16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Seniorevent tar med sig Marianne Rundström till Borås Seniorevent tar med sig Marianne Rundström till Borås