Arja Saijonmaa uppträder på seniorfestivalen i Karlskrona - News55
Annons
Annons

Arja Saijonmaa uppträder på seniorfestivalen i Karlskrona

Uppdaterad: 2017-08-17 12:01

I dagarna två ställer News55 till med seniorfestival på Stortorget i Karlskrona. På scenen underhåller bland andra det populära dansbandet Wizex och artisten Arja Saijonmaa – missa inte det!

Annons
Annons

News55 bjuder in till seniorfestival på Stortorget i Karlskrona den 30-31 augusti. Under dagarna två kommer det att bjudas på både inspiration, nytta och nöje!

– Det ska bli roligt att få komma till Karlskrona och genomföra en seniorfestival. Förutsättningarna är mycket goda med det positiva bemötandet som vi har fått från pensionärsorganisationerna, PRO, SPF Seniorerna, SKPF och även Karlskrona kommun, säger Artur Ringart.

“Locka till skratt och förströelse”

Till skillnad mot för News55:s seniormässor som arrangeras runt om i landet och är mer informativa, kommer seniorfestivalen att fokusera på underhållning och uppmuntra till umgänge mellan generationsgränserna. På scen ser vi det populära dansbandet Wizex och den hyllade artisten Arja Saijonmaa som kommer för att uppträda.

– Jag hoppas att det ska bli en rolig och innehållsrik festival som ska locka fram skratt och förströelse, och om jag får önska mig något är det många besökare och ett fantastiskt fint väder! avslutar Artur Ringart.

Läs mer om festivalen här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Arja Saijonmaa uppträder på seniorfestivalen i Karlskrona Arja Saijonmaa uppträder på seniorfestivalen i Karlskrona