Överfullt när Amelia Adamo intog News55 Seniorevent i Gävle - News55
Annons
Annons

Överfullt när Amelia Adamo intog News55 Seniorevent i Gävle

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

News55 har sin allra första seniormässa i Gävle och Gasklockorna. Förutom flertalet spännande utställare gästades mässan idag av mediadrottningen Amelia Adamo, något som visade sig vara omåttligt populärt.

Annons
Annons

För första gången i företagets historia har vi på News55, tillsammans med pensionärsorganisationerna PRO och SKPF, välkomnat Gävleborna till vår mässa för seniorer. 

Igår äntrade komikern Lennie Norman scenen och skämtade om hur det är “att bli gubbe” som han uttrycker det, något som bjöd på många högljudda skratt ifrån publiken.

Idag var det dags för den före detta chefredaktören och mediaprofilen Amelia Adamo att inta scenen och News55:s grundare Artur Ringart inledde med att förklara för publiken att man till nästa år måste se sig om efter en större lokal på grund av det stora intresset.

Förutom att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer har det funnits ett flertal intressanta företag som har ställt ut på mässan.

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Överfullt när Amelia Adamo intog News55 Seniorevent i Gävle Överfullt när Amelia Adamo intog News55 Seniorevent i Gävle