News55 Seniorevent kommer till Falkenberg - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent kommer till Falkenberg

Uppdaterad: 2019-09-07 16:56

Nu slår News55 upp portarna till seniormässan i Falkenberg. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF Pensionärerna och PRO bjuder vi på en intensiv dag fylld med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scenen underhåller bland andra ståuppkomikern och författaren Lennie Norman med material ur sina storsäljande Gubbvarning-böcker.

Det kommer att finnas många intressanta utställare på plats och dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är Jan Wolfhagen.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF Pensionärerna och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid och plats:

Falkenberg, Falkhallen, 14 oktober

Öppettider: 10.00-16.00

Se programmet här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent kommer till Falkenberg News55 Seniorevent kommer till Falkenberg