News55 Seniorevent kommer till Helsingborg! - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent kommer till Helsingborg!

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

Nu slår News55 upp portarna för en seniormässa i Helsingborg. Tillsammans med SPF Seniorerna, SKPF och PRO bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Annons
Annons

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scenen underhåller profiler som sångerskan Siw Malmkvist och vinkännaren Carl Jan Granqvist kommer för att föreläsa om ”det svenska måltidsundret”.

Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna. På mässan kommer det att finnas möjlighet att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

 

Tid och plats:

Helsingborg, Helsingborgs Arena, 3-4 april

Öppettider: 10.00 – 16.00

Fri entré!

Se programmet här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent kommer till Helsingborg! News55 Seniorevent kommer till Helsingborg!