News55

News55 Seniorevent kommer till Skåne

Artikelbild
Bodil Jönsson. Arkivbild
Siri Hill
Siri Hill
Uppdaterad: 27 sep. 2016Publicerad: 27 sep. 2016

Nu slår News55 Seniorevent upp portarna i Skåne! Tillsammans med SPF Seniorerna och PRO bjuder vi på fyra intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+. Den här gången stannar vi till vid Malmö, Ystad och Hässleholm!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller profiler som ståuppkomikern Lennie Norman, författaren Bodil Jönsson föreläser om det hon kallar ”den friska ålderdomen” och Ewa-Gun Westford, Skånepolisens ansikte utåt, delar med sig av historier från sitt långa liv som yrkesverksam polis i en mansdominerad bransch.

– Efter mina föreläsningar rätar människor på ryggen och känner sig stärkta. Inte trots att de är gamla utan just för att de är gamla, säger Bodil Jönsson.

Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart.

– Vi har fått oerhört fin respons både i Göteborg och Kungsbacka och nu ser vi jättemycket fram emot att ta det här vidare till Malmö, säger Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO och SPF Seniorerna – det kommer också finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de båda organisationernas respektive verksamheter.

 

Tillfällen:
Malmö, Slagthuset, 6-7 oktober
Ystad, Bollen, 24 oktober
Hässleholm, Kulturhuset, 27 oktober

Öppettider:
Klockan 10-16:00
Fri entré

ANNONS

För mer information kontakta:
Artur Ringart
070-510 04 20
[email protected]

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS