News55 Seniorevent kommer till Västerås! - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent kommer till Västerås!

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

Nu slår News55 upp portarna till en mässa för seniorer i Västerås. På scenen kommer bland annat författaren Bodil Jönsson att föreläsa om “den friska ålderdomen” och komikern Lennie Norman kommer att köra stand-up. Även Curt “Curre” Lundmark kommer för att låta sig intervjuas av News55:s Artur Ringart.

Annons
Annons

Nu slår News55 upp portarna till en mässa i Västerås. Tillsammans med SPF Seniorerna, PRO och SKPF bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.

Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller profiler som komikern Lennie Norman och författaren Bodil Jönsson kommer för att tala om ”den friska ålderdomen”. Även hockeyprofilen Curt “Curre” Lundmark kommer till Bilia i Västerås för att låta sig intervjuas av News55:s Artur Ringart.

Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna. Det kommer att finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.

Tid och plats:

Västerås, Bilia Västerås, 21-22 mars

Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent kommer till Västerås! News55 Seniorevent kommer till Västerås!