News55 Seniorevent slår upp portarna i Kalmar - News55
Annons
Annons

News55 Seniorevent slår upp portarna i Kalmar

Uppdaterad: 2017-07-20 12:57

Idag drar News55 igång sin mässa för seniorer i Kalmar och Guldfågeln Arena. På scenen underhåller bland annat Thorleif Torstensson och Amelia Adamo föreläser om ett nytt sätt att bli äldre på.

Annons
Annons

I dagarna två kommer News55 Seniorevent till Kalmar och Guldfågeln Arena för att sedan dra vidare mot Växjö och Fortnox Arena 23-24 februari.

Idag den 20 februari underhåller Thorleif Torstensson känd från bandet Thorleifs och i morgon föreläser powerkvinnan Amelia Adamo om rekordgenerationen och ett nytt sätt att blir äldre på.

Dessutom finns det möjlighet att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som berör kommunens seniorer.

News55 håller i mässan och medarrangörer är pensionärsorganisationerna PRO, SPF Seniorerna och SKPF. Dessa kommer det att finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i organisationernas verksamheter. Mycket nytta och nöje med andra ord.

Se programmet här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel News55 Seniorevent slår upp portarna i Kalmar News55 Seniorevent slår upp portarna i Kalmar