Stor uppslutning på News55 Seniorevent i Borlänge - News55
Annons
Annons

Stor uppslutning på News55 Seniorevent i Borlänge

Uppdaterad: 2017-07-20 13:00

News55 Seniorevent i Borlänge är i full gång och News55 bjuder under tisdagen på allt ifrån intressanta föreläsningar, flertalet utställare, uppträdanden av bland annat musikern och ståuppkomikern Lennie Norman, spännande föredrag och inspiration för dig som är 55+.

Annons
Annons

Dagen i Borlänge bjuder på inspirerande föreläsningar, PRO och SPF:s respektive körer, Etternellerna och Carpe Diem, intar scenen och stämmer upp i sång och mässan gästas även av ingen mindre än musikern och ståuppkomikern Lennie Norman.

Det är inte första gången Lennie gästar News55 Seniorevent och han känner sig bekväm med att underhålla en stor publik.

– Eftersom jag har varit på mässan tidigare vet jag vad som fungerar, vilket gör att jag känner mig trygg, säger Lennie Norman till News55.

Mässan pågår under tisdagen fram till klockan 16:00 i Galaxen, Dalarnas största hotell-, konferens- och nöjesanläggning, och enligt News55:s moderator Anton Lindroth har dagen hittills varit mycket lyckad.

– Det är både stor uppslutning i mässdelen och fullt med folk runt scenen, så det är fullt ös här helt enkelt, säger Anton Lindroth till News55.

FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Stor uppslutning på News55 Seniorevent i Borlänge Stor uppslutning på News55 Seniorevent i Borlänge