Succé första dagen på seniorfestivalen i Karlskrona - News55
Annons
Annons

Succé första dagen på seniorfestivalen i Karlskrona

Uppdaterad: 2019-09-07 16:58

I dag drog News55 igång den två dagar långa seniorfestivalen på Stortorget i Karlskrona. Arja Saijonmaa stod på scenen och lockade storpublik i solskenet.

– Det är bara leenden på allas läppar här i Karlskrona, säger News55:s Artur Ringart på plats.

Annons
Annons

För allra första gången anordnade News55 en seniorfestival på Stortorget i Karlskrona. Vädret visade sig från sin bästa sida och besökarna lät inte vänta på sig.

Under dagen har det bland annat bjudits på uppträdanden av allt från Arja Saijonmaa till PRO:s kör och dansuppvisning. Besökarna har också kunnat lyssna på intressanta föreläsningar om bland annat kost, sömn och sexuell hälsa.

– Det är bara leenden på allas läppar här i Karlskrona. Roligt att se att så många sökt sig hit och att festivalen uppskattas, säger dagens moderator och News55 grundare Artur Ringart.

Hann du inte besöka festivalen idag är det inget att hänga läpp över. I morgon är det full fart igen och på scenen står bland annat det populära dansbandet Wizex.

Se programmet här!

 

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Succé första dagen på seniorfestivalen i Karlskrona Succé första dagen på seniorfestivalen i Karlskrona