Siw drog fulla hus till News55 Seniorevent i Växjö - News55
Annons
Annons

Siw drog fulla hus till News55 Seniorevent i Växjö

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

Andra dagen på News55 Seniorevent i Växjö lockade än mer besökare än den första dagen och Siw Malmkvist höll låda från scenen.

– Hon är som en 80-årig tonåring, säger mässans moderator Artur Ringart.

 

Annons
Annons

Närmare 5000 seniorer har letat sig till Fortnox Arena under dagarna två för att mingla, lyssna på föredrag och låta sig underhållas av bland annat Siw Malmkvist och Thorleif Torstensson, känd från bandet Thorleifs.

– Siw drog fulla hus idag och människor sjöng med i hennes låtar. Det blev en slags allsång, säger Artur Ringart, News55:s moderator på plats.

Nästa gång är News55 Seniorevent i Eskilstuna med ett fyrtiotal företag och organisationer som ställer ut. Det bjuds även på ett späckat föreläsningsprogram på scenen med bland andra Sten & Stanley och Amelia Adamo.

Se programmet för Eskilstuna här!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Siw drog fulla hus till News55 Seniorevent i Växjö Siw drog fulla hus till News55 Seniorevent i Växjö