Välbesökt första dag på News55 Seniorevent i Halmstad - News55
Annons
Annons

Välbesökt första dag på News55 Seniorevent i Halmstad

Uppdaterad: 2019-09-07 17:05

News55 Seniorevent befinner sig i dagarna två i Halmstad Arena, något som lockat nästan 2000 besökare den första dagen.

Annons
Annons

Kommunrådet Henrik Oretorp höll idag ett invigningstal på mässan där han bland annat talade om vikten att lyssna på de äldre och att ta tillvara på de äldres intressen.

Lill-Babs på scenen

Många personer letade sig idag till News55:s arrangerade mässa för seniorer i Halmstad Arena för att bland annat se Lill-Babs uppträda och lyssna till när PRO och SPF Seniorerna hade samtal om bland annat bristen på bostäder, pensioner och om bristen på läkare i Halmstad-området som är specialiserade på sjukdomar som berör äldre.

Än är det inte för sent – besök mässan i morgon

I morgon kan alla Halmstad-bor besöka mässan för att se Happes Orkester uppträda klockan 11.00 och lyssna till hockeylegendaren Jonas Bergqvist som har spelat flest landskamper för Sverige och vunnit både OS- och VM-guld, klockan 12.00. Klockan 13.00 är det dags att spela musikquiz med News55:s Artur Ringart. Välkomna!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Välbesökt första dag på News55 Seniorevent i Halmstad Välbesökt första dag på News55 Seniorevent i Halmstad