Välbesökt mässa för seniorer i Karlstad - News55
Annons
Annons

Välbesökt mässa för seniorer i Karlstad

Uppdaterad: 2019-09-07 17:00

News55 Seniorevent i Karlstad CCC har lockat storpublik i dagarna två. Igår kom många för att höra den före detta landshövdingen och polischefen Björn Erikssons föreläsning om kontanters vara eller icke vara och idag var det en fullsatt publik som lyssnade till Sten & Stanley.

Annons
Annons

News55 Seniorevent har varit i Karlstad och Karlstad CCC i dagarna två, något som visat sig vara mycket uppskattat då det vimlade av människor redan strax efter att portarna slagit upp vid tio-tiden båda dagarna.

Igår var det Björn Eriksson, den före detta polischefen och landshövdingen, som talade inför en fullsatt publik om kontanter och bankernas strategi för att strypa dessa och idag intog artisterna Sten & Stanley scenen och sjöng inför en fullsatt publik.

Men misströsta inte om det var så att du inte befann dig i Karlstad, här kan du se var vi befinner oss härnäst!

Kommande mässor

News55 anordnar drygt trettio seniormässor per år runt om i landet. Mässorna skapar möjlighet till kommunikation och information mellan seniorer, pensionärer, marknad, organisation och kommun. News55 Seniorevent är en mötesplats där det går att lyssna på intressanta föreläsningar och njuta av högklassig underhållning – mycket nytta och nöje helt enkelt!

Annons
Annons
Läs nästa artikel Välbesökt mässa för seniorer i Karlstad Välbesökt mässa för seniorer i Karlstad