News55
Detta är en sponsrad artikel

Här är bästa rostbrödet (tycker vi)

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 07 dec. 2017Publicerad: 07 dec. 2017

Rostat bröd är så gott! I varje fall om man hittar bröd som är bra att rosta. Det gör man minsann inte jämt. Men här är ett!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det finns bröd som heter Frasrost, Rosta!, Originalrost, Fiberrost, Roast-n-toast, Proteintoast eller bara Rostbröd. Med flera. Har provat många och blivit besviken: ut ur rosten kommer ofta en snustorr skiva som mer påminner om skorpa.

Men nu rostar vi för glatta livet här hemma, efter att ha upptäckt det här:

Osötat Rotfruktsbröd från Fazer, där en tredjedel av innehållet är palsternacka, morot och bönor.

Gott att äta som det är, men alldeles fenomenalt att rosta. Det blir så att säga frasigt och saftigt på en gång.

Rekommenderas med gott samvete!

(Observera att det aldrig ligger nån form av sponsring bakom produkter, tjänster, krogar eller matböcker som det skrivs om här på bloggen. Jag skriver bara det jag själv tycker).

ANNONS