Annons
Annons
Annons

Här är bästa rostbrödet (tycker vi)

Rostat bröd är så gott!

I varje fall om man hittar bröd som är bra att rosta. Det gör man minsann inte jämt. Men här är ett!

Annons

Det finns bröd som heter Frasrost, Rosta!, Originalrost, Fiberrost, Roast-n-toast, Proteintoast eller bara Rostbröd. Med flera. Har provat många och blivit besviken: ut ur rosten kommer ofta en snustorr skiva som mer påminner om skorpa.

Men nu rostar vi för glatta livet här hemma, efter att ha upptäckt det här:

Osötat Rotfruktsbröd från Fazer, där en tredjedel av innehållet är palsternacka, morot och bönor.

Gott att äta som det är, men alldeles fenomenalt att rosta. Det blir så att säga frasigt och saftigt på en gång.

Rekommenderas med gott samvete!

(Observera att det aldrig ligger nån form av sponsring bakom produkter, tjänster, krogar eller matböcker som det skrivs om här på bloggen. Jag skriver bara det jag själv tycker).

Annons

En blogg för oss som älskar mat

Här bjuder jag på en härlig buffé av allt som har med mat att göra – från recept och tips för dig som står vid spisen till inspiration från världens alla kulinariska hörn.

Gotta dig i nyheter på matområdet, råd och rön kring produkter och redskap, restaurangbesök och torghandel. Och givetvis, en hel del naggande goda recept.

God läsning!
/Ulf Elfving

Arkiv

  1. december 2017 (5)
  2. november 2017 (8)
  3. oktober 2017 (12)
  4. september 2017 (7)
  5. augusti 2017 (9)
  6. juli 2017 (7)
  7. juni 2017 (7)
  8. maj 2017 (11)
  9. april 2017 (8)
  10. mars 2017 (12)
  11. februari 2017 (6)
  12. januari 2017 (11)
Annons