News55
Detta är en sponsrad artikel

Smörgåstårta är ju toppen!

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 28 aug. 2019Publicerad: 28 aug. 2019

Gjorde smörgåstårta i dag, för första gången på tio år. Så roligt det var!

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Lätt är det ju också. Gott bröd, två sorters fyllning och dekor med det man gillar bäst. Här blev det lax, räkor, löjrom och lite ägg.

Fyllning ett: skagenröra. Fyllning två: mosad tonfisk, bostongurka, finhackat ägg, lite finhackat äpple, majonnäs, crème fraiche och dijonsenap.

(Några råd till dig som inte gjort smögåstårta förut: Kantskär brödskivorna. Använd gärna både ljust och mörkt bröd. Och framförallt: gör tårtan en dag i förväg och låt den vila kallt över natten för att bli lite saftig. Dekorera strax före servering).

Det här måste jag göra oftare!

ANNONS