News55
Detta är en sponsrad artikel

Vinner Clark Kent Kockarnas kamp?

Artikelbild
Ulf Elfving
Ulf Elfving
Uppdaterad: 18 sep. 2017Publicerad: 18 sep. 2017

Efterlängtad premiär i TV4 kväll: Kockarnas kamp! Men blir det nån spänning? Han som snabbt fick smeknamnet Clark Kent - mjukis med superkrafter - ser ju ut att bli livsfarlig...

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Det var charmknutten, kände TV-kocken och författaren (åtta kokböcker!) Tareq Taylor, som omgående döptes till Clark Kent (ni vet, Stålmannens “civila” namn) av konkurrenterna. Han vann båda de första tävlingsmomenten.

Annars var det inte så mycket matlagning i premiärprogrammet. Det kan man köpa, för här gällde det ju mest att vi skulle lära känna deltagarna, men redan till nästa avsnitt är önskemålet givet: mera mat!

Det nya gänget verkar vara ett trevligt sällskap. En speciell ros till den gamle krogkungen Erik Videgård, som för bara några år sen vann en oerhört tuff kamp mot cancer, samtidigt  som han tvingades gå en match mot raserad ekonomi och Försäkringskassan, som gav honom 0 kronor i ersättning. Nu är han tillbaka på banan med ny, prisad restaurang (i Vällingby) och en andraplats (efter Taylor) i pannkaksstekningsmomentet i första Kockarnas kamp. Strongt!

Övriga reflektioner efter premiärsändningen: Väldigt vackert foto. Och programledaren Pär Lernström blir bara säkrare och bättre.

Men det måste ha gjort lite ont i alla hushållare att se massor av mindre vackra pannkakor kastas i soporna.

Så gör vi inte hemma. Eller hur?

ANNONS