För två år sedan visste ingen vilka vi var och vad vi stod för - News55
Annons
Annons

För två år sedan visste ingen vilka vi var och vad vi stod för

Annons
Annons

När vi lanserade News55.se för snart två år sedan, visste ingen vilka vi var och vad vi stod för. I dag är situationen annorlunda. På kort tid har vi lyckats etablera oss som en aktör på mediemarknaden som syns och som gör skillnad. Vår ambition var och är att alltid vara relevanta för vår målgrupp och våra läsare och det är därför extra glädjande att allt fler har upptäckt oss.

      LÄS MER: Trafikrekord på News55 – över 100 000 sidvisningar på en dag

Häromdagen hade vi rekord i sidvisningar med dryga 110 000 visningar på en dag. Det är mycket för en nybörjare. Vi är dessutom en av Sveriges största arrangörer av mässor som riktar sig till den erfarna delen av befolkningen. I år blir det drygt 30 mässor runt om i Sverige.

Jag personligen märker en stor skillnad. Tidigare blev jag ibland igenkänd på stan för att jag arbetat med Sport i TV. Numera kommer folk fram och tackar mig för News55, för att vi uppmärksammar frågor som är angelägna för oss med erfarenhet. Att vi pekar på orättvisor.

Jag har också märkt att de politiska partierna numera känner till vår existens. Bland annat genom debattartiklar som de skriver eller inbjudningar som vi får till olika panelsamtal.

      LÄS MER: News55 arrangerar festival för seniorer

Annons
Annons

När vi dessutom kommer att agera tillsammans mer de stora pensionärsorganisationerna, PRO, SPF och SKPF i Almedalen i sommar – på vår gemensamma scen Äldreforum gör det mig extra glad. För News55 är partipolitiskt oberoende, men vi står alltid på 55-plussarnas sida. Där tar vi ställning. Vi vill vara med och skapa debatt och påverka. De med erfarenhet räknas också. Vi är inte förbrukade. Vi finns och är en betydande del av samhället.

Det skulle vara extra glädjande om ni vill vara med på vår spännande resa. Det finns möjlighet att vara med som delägare i News55 genom att köpa aktieposter i oss. Vi vill sprida vårt ägande. Vi vill vara 55-plussarnas röst och allas aktie. Läs mer om hur du kan köpa aktier här: www.news55.se/invest

Populära erfarna tankar

 1. Varför handlar inte EU-valet om politikernas slöseri?

  Bara en liten vecka kvar till EU-valet. Dags att bestämma sig: vem ska jag rösta på? Parti eller...

  Aina Bergvall
 2. Välkommen till News55 - nyhetsportalen för dig med livserfarenhet

  Jag och min kollega Fredrik Lundberg startade News55 som en reaktion på den åldersfixering som...

  Artur Ringart
 3. Vi som finns kvar minns Åke Cato med glädje för hans humor

  ”Mitt namn är Åke Lennart Cato. Jag är född den 18 oktober 1934 i Malmö. Den 1 juni 1960 bör...

  Leif Schulman
 4. När blir man för gammal för att skaffa hund?

  Skaffa hund eller inte? När blir man egentligen för gammal för att skaffa sig en hund? Det är...

  Pia Erlandsson
 5. Fråga barnen i stället för att ta dem som gisslan

  ”Yo ma jag tor jag chillar i stan – har allt stuff hos padre är det ok?” Så löd ett sms...

  Kattis Ahlström
Visa fler erfarna tankar
Annons
Annons
Läs nästa artikel För två år sedan visste ingen vilka vi var och vad vi stod för För två år sedan visste ingen vilka vi var och vad vi stod för