News55

För två år sedan visste ingen vilka vi var och vad vi stod för

Artikelbild
Artur Ringart
Artur Ringart
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 03 juni 2017

När vi lanserade News55.se för snart två år sedan, visste ingen vilka vi var och vad vi stod för. I dag är situationen annorlunda. På kort tid har vi lyckats etablera oss som en aktör på mediemarknaden som syns och som gör skillnad. Vår ambition var och är att alltid vara relevanta för vår målgrupp och våra läsare och det är därför extra glädjande att allt fler har upptäckt oss.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

      LÄS MER: Trafikrekord på News55 – över 100 000 sidvisningar på en dag

Häromdagen hade vi rekord i sidvisningar med dryga 110 000 visningar på en dag. Det är mycket för en nybörjare. Vi är dessutom en av Sveriges största arrangörer av mässor som riktar sig till den erfarna delen av befolkningen. I år blir det drygt 30 mässor runt om i Sverige.

Jag personligen märker en stor skillnad. Tidigare blev jag ibland igenkänd på stan för att jag arbetat med Sport i TV. Numera kommer folk fram och tackar mig för News55, för att vi uppmärksammar frågor som är angelägna för oss med erfarenhet. Att vi pekar på orättvisor.

Jag har också märkt att de politiska partierna numera känner till vår existens. Bland annat genom debattartiklar som de skriver eller inbjudningar som vi får till olika panelsamtal.

      LÄS MER: News55 arrangerar festival för seniorer

När vi dessutom kommer att agera tillsammans mer de stora pensionärsorganisationerna, PRO, SPF och SKPF i Almedalen i sommar – på vår gemensamma scen Äldreforum gör det mig extra glad. För News55 är partipolitiskt oberoende, men vi står alltid på 55-plussarnas sida. Där tar vi ställning. Vi vill vara med och skapa debatt och påverka. De med erfarenhet räknas också. Vi är inte förbrukade. Vi finns och är en betydande del av samhället.

Det skulle vara extra glädjande om ni vill vara med på vår spännande resa. Det finns möjlighet att vara med som delägare i News55 genom att köpa aktieposter i oss. Vi vill sprida vårt ägande. Vi vill vara 55-plussarnas röst och allas aktie. Läs mer om hur du kan köpa aktier här: www.news55.se/invest

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS