Hela den här sidan är en annons

Maldivernas nya flaggskepp

Maldiverna är just nu den hetaste destinationen för svenskar i premiumsegmentet. Att bo på en exotiskt ö mitt ute i indiska oceanen med bara horisonten som utsikt är en oslagbar upplevelse. Det senaste året har nya hotell öppnat på löpande band och de flesta är 5-stjärniga. Men vilket är egentligen Maldivernas bästa hotell?

Select Collection, som är Nordens ledande rådgivare för exklusiva reseupplevelser, har besökt öriket och testat de nya hotellen för att utvärdera vilket av dem som lyckats bäst – på alla plan.

Sofistikerat och personligt

Enligt Select Collection är St. Regis Maldives Vommuli Resort det hotell som sticker ut mest. Med fantastisk arkitektur, riktigt hög kvalitet på faciliteterna och en engagerad samt personlig service har de verkligen lyckats. Alla villor är byggda i exotiska träslag som ger ett sofistikerat men också nedtonat intryck som smälter in väl i omgivningarna.

Aktiviteter för njutning och nöje

Många aktiva resenärer oroar sig för att bli uttråkade på Maldiverna. Men på St. Regis Maldives Vommuli Resort finns aerial yoga, dagliga fitnessklasser, dykning, snorkling, undervattensfarkost (Seabob), segling, glaskajak, paddle board, vattenskoter, vattenskidåkning och ett helt fantastiskt spa med stort utbud av massage, skönhetsbehandling och lite mer avancerade ayurvediska behandlingar.

Väl genomtänkt design och interiör

Sett från ovan har spaanläggningen formen av en hummer, baren är en stor val och vattenvillorna inspirerade av rockor. Interiört är det sofistikerat med alla tänkbara bekvämligheter utan att bli vräkigt.

De absolut bästa rummen är de som ligger ute i havet på pålar. De minsta är vattenvillor på 182 kvadrat. De har privat pool och härliga nät över vattenytan där man kan ligga och titta på fiskar eller bara somna in till vattenskvalpet. För dig som vill lyxa till det finns Overwater Suites på 282 kvadrat, och den ultimata upplevelsen för några få lyckligt lottade är John Jacob Astor Estate – en gigantisk 3-sovrumsvilla över vattnet på 1540 kvadrat med stor infinity pool.

När är det bäst att besöka Maldiverna?

För bästa vädret åk i januari t.o.m mars. För lägsta pris res maj till slutet av juni eller under september månad.

Läs mer om St.Regis Maldives Vommuli Resort här