Så övervinner du smärtorna och bibehåller ett aktivt liv - News55

Hela den här sidan är en annons

Så övervinner du smärtorna och bibehåller ett aktivt liv

Att åldras är fantastiskt – vi blir både visare och mer erfarna för varje år som går. Baksidan är dock att cellerna i kroppen successivt bryts ner, orken tryter och krämporna blir fler. Men det går att backa åldrandet och leva livet fullt ut. Här får du tips på hur.

I huvudet är du ung, men i kroppen gammal. Känner du igen känslan? Att inte orka, prestera eller kunna göra saker på äldre dagar som man tidigare klarat utan problem är frustrerande. Det blir ett hinder att kunna leva livet fullt ut som man faktiskt önskar. För vissa av oss kommer åldrandets baksidor smygandes medan för en idrottare blir det tidigt uppenbart att prestationsförmågan och energin påverkas med åldern.

Erik 66 år, hade stora problem med rygg- och höftsmärtor, och när varken naprapat eller sjukgymnast verkade hitta en lösning på hans problem såg det mörkt ut för hans aktiva livsstil. Han började ta Cellexir för mindre än ett år sen och är i dag tacksam för den makalösa återhämtningen som Cellexir bidragit till.
– När vi nu skriver maj 2019 har jag inga problem med min kropp. Mina veckor innehåller en blandning av cykel, löpning, simning och styrketräning precis som jag vill. Är otroligt tacksam över att vara tillbaka i ett aktivt liv och tackar Cellexir för den makalösa återhämtningen. Har naturligtvis inga planer på att vare sig sluta vara aktiv eller sluta med Cellexir.

Jonas Bohr är entreprenör men också cyklist som började intressera sig för åldrandets mekanismer och möjligheten att bygga upp kroppens celler för att motverka fortsatt åldrande.
– Det började med att jag blev intresserad av att optimera min kropp och se hur bra jag kunde bli i cykling i mogen ålder, säger Jonas Bohr.

Han kom i kontakt med boken ”Growing young”, skriven av den amerikanske specialistläkaren och klinikchefen på ett av USA:s topp-50 rankade sjukhus, Marcus Gitterle, som handlar om nio mekanismer som styr åldrandet, vad man kan göra åt dem och återuppbyggnaden av celler. Det blev startskottet på en resa som förändrade Jonas liv på mer än ett sätt.
– Jag började följa råden i boken och lärde mig att det går att förskjuta och till och med backa delar av kroppens åldersprocess. Detta var intressant för mig då jag ville se hur bra jag kunde bli inom min idrott, säger han.

Intresset för boken gjorde att han tog kontakt med författaren och vänskap uppstod. En av sakerna som de diskuterade var att boken förespråkade flera olika tillskott vilket gjorde det både dyrt och krångligt för den som vill följa råden. Utifrån den diskussionen föddes idén till Cellexir – ett enklare och billigare tillskott som ändå innehåller alla viktiga och naturliga näringsämnen. Cellexir finns idag på den breda marknaden och är baserad på en formula utifrån Dr Gitterles egna studier och erfarenheter av välstuderade och evidensbaserade näringsämnen som tillsammans skapar synergier i våra kroppar.
– Som 52-åring presterar jag idag på personlig högsta nivå. Jag är aldrig sjuk, har mer energi och återhämtar mig snabbare samt svarar bättre på träning, berättar Jonas Bohr.

I dagsläget är det många som använder sig av Cellexir och det handlar inte bara om personer som sportar utan också om personer som använder tillskottet för att orka mer i vardagen och att hålla sig friska.

81-åriga Yvonne fick nys om Cellexir när hon började följa Jonas resa via Facebook. Hennes nyfikenhet fick henne att testa Cellexir för att själv uppleva skillnaden.
Jag har prövat Cellexir i knappt ett år och tycker att jag blir stärkt till kropp och själ. Jag orkar mer än tidigare och kan också hjälpa vänner som behöver hjälp eller stöd på ett eller annat sätt. Det gör mig glad och det känns som det har med Cellexir att göra.

En annan av dem som använder tillskottet är Sveriges främsta långdistanslöpare genom tiderna, Ingmarie Nilsson:

– Jag brukar i princip aldrig klicka på annonser men det var något i Cellexirs annons som gjorde att jag frångick min princip och beställde. Redan efter ett par veckor började jag märka att min återhämtning var markant förbättrad, säger hon.Fakta

Så här blir du piggare, starkare och friskare.

Mitokondrier producerar energi i människokroppen. När vi blir äldre minskar dessa i antal och blir mindre effektiva vilket resulterar i att energin minskar och åldrandet påskyndas.

Denna process kan fördröjas och till och med i vissa fall backas med hjälp av:

 • Hälsosam träning
 • Näringsrik kost
 • Tillskott av specifika näringsämnen.

Cellexir finns naturliga näringsämnen som kan ge dig mer energi – bättre återhämtningsförmåga – skarpare mental förmåga:

 • PQQ
  (kraftfull b vitaminliknande näringsämne med starka antioxidant egenskaper. PQQ stimulerar tillväxt av nya mitokondrier för mer energi och bättre cellfunktion)
 • Coenzym Q10
  (Q 10 är en stark antioxidant som finns och produceras naturligt i kroppen. Produktionen minskar dock med åren. Har en viktig roll in energiprocessen i mitokondrierna i kroppens celler)
 • Acetyl L Carnitine
  (en aminosyra som är delaktig i energiprocessen i kroppen genom att den hjälper till att transportera in fettsyror i cellerna i det sista steget i omvandling från fett till energi. Ett av kosttillskotten det finns mest dokumenterad forskning om)
 • Ekologisk Curcumin
  (en bioaktiv substans i gurkmeja som bekämpar inflammationer på molekylär nivå. Har kraftfulla antiinflammatoriska egenskaper och är en väldigt stark antioxidant)
 • Trans-Resveratrol
  (är den rena aktiva substansen av Resveratrol och en av de mest potenta polyfenolerna som skyddar och motverkar symtom som är kopplade till åldrande och skador från fria radikaler)
 • Bioperine
  (extrakt från svartpeppar som förbättrar bioupptaget från andra tillskott)

Beställ direkt på cellexir.se eller klicka här!

Med koden: news55 i kassan vid utcheck kan du prova en månadsförbrukning av Cellexir för 295 kr inkl fri frakt
(ord pris 439 kr).