Margaux Dietz: Jag blev blockad från Tinder - News55
Annons
Annons

Margaux Dietz: Jag blev blockad från Tinder

Influeraren Margaux Dietz programledardebuterar i TV3-serien “Hemliga beundrare”. Hennes roll är att guida deltagarna genom nervositet och pinsamma stunder.

Det är väldigt mycket känslor åt alla håll, säger hon.

Annons
Annons
TvTT
Adam Pålsson och Marie Richardson spelar huvudrollerna i tv-serien 'Innan vi dör'.

Adam Pålsson och Marie Richardson spelar huvudrollerna i tv-serien “Innan vi dör”.
Alexander Karim är tillbaka i den andra säsongen av 'Advokaten'.

Alexander Karim är tillbaka i den andra säsongen av “Advokaten”.

Efter fyra säsonger med Malin Gramer är det dags för Margaux Dietz att ta över “Hemliga beundrare”. I TV3- och Viaplay-programmet går deltagarna på dejt med människor som de tidigare har beundrat i hemlighet.

Margaux Dietz tror att hon har nytta av sitt yrke som influerare även i tv-världen. Hon är van att stå framför kameran i både vardagliga och speciella situationer – till exempel spelade hon in sin förlossning och lade upp på sociala medier när sonen Arnold föddes.

Jag är inte rädd för att göra fel eller göra bort mig och jag känner mig väldigt van framför kameran, säger hon.

Parallellt med att Margaux Dietz hjälper andra att hitta kärleken är hon själv mitt i singellivet. Under 2019 tog det slut med den tidigare partnern Jacob Libermann och att hitta en ny dejt går inte jättebra.

Det var länge sedan jag var singel sist. Jag försökte ladda ner Tinder men blev blockad, de trodde att det var ett fejkkonto. Just nu går väl dejtinglivet sådär, säger hon.

“Bättre är säsong ett”

Våren på TV3, Viafree och Viaplay innehåller fler nyheter.

Annons
Annons

Alexander Karim är tillbaka i den andra säsongen av thrillerserien “Advokaten”. Han blev positivt överraskad när han läste manuset.

De har verkligen hittat en organisk fortsättning. Jag tycker att det är en mycket bättre säsong än den förra, säger han.

Tidigare har Alexander Karim beskrivit sin rollfigur som TV4-profilen Steffo Törnquists motsats – en person som är känslomässigt avstängd och har svårt att njuta av livet.

I den här säsongen är han lite mer som jag, på riktigt. Inte att jag är besatt av att hitta en mördare, men att han blir totalt uppslukad av saker. Han har ett högt tempo, “multitaskar” och försöker hitta pusselbitarna i livet, säger Alexander Karim.

“Från pojke till man”

Den andra säsongen av “Innan vi dör” kommer till Viaplay i vår efter att tidigare ha visats på SVT. För Marie Richardson, som spelar en av huvudrollerna, har serien haft stor betydelse.

Den har nog betytt mer än jag först trodde. Jag har spelat offer i många actionfilmer, men den här gången fick jag vara mer aktiv och drivande i en komplicerad roll, säger hon.

Även Adam Pålsson är tillbaka i den andra säsongen. Han beskriver sin medverkan i serien som att “gå från pojke till man”.

Annons

Jag har fått spela många skönlockiga ynglingar innan, nu fick jag borra mig in mot den absoluta smärtpunkten, säger han.

Fler nyheter på Viaplay och TV3 är “Camp Kulinaris”, där ett gäng norska kändisar, Runar Sögaard och Anna Anka ska driva en restaurang. Dessutom visas Viaplay original-serien “Box 21” baserad på Roslund & Hellströms kriminalromaner. Två andra nyheter under våren är “Norrmalmspolisen”, som följer vardagen i ett av Sveriges tuffaste lokalpolisområden, och “Helikopterpiloterna”, en realityserie om livet i luften.

Senaste nytt

 1. 21:36 Brittiska parlamentet tar nytt brexitsteg

  Storbritannien tog ytterligare ett steg att formellt lämna EU den 31 januari när parlamentet slutl...

 2. 21:33 Renovering i topp över misslyckade affärer

  Förra årets misslyckade köp kostade svenskarna 730 miljoner kronor. Det är ingen tillfällighet...

 3. 21:27 Man hittades skadad i Arlöv

  En man i 40-årsåldern har hittats skadad utomhus i Arlöv utanför Malmö. Han har förts till sju...

 4. 21:26 Polisskjutningar ökar i Rio de Janeiro

  Antalet polisinsatser i den brasilianska delstaten Rio de Janeiro och dess storstad där polis skjut...

 5. 21:23 Åklagaren: Weinstein är en våldtäktsman

  Upprepade våldtäkter, sexuella övergrepp och tomma löften om jobb – under onsdagen riktade åk...

Visa fler nyheter
Annons
Annons
Läs nästa artikel Margaux Dietz: Jag blev blockad från Tinder Margaux Dietz: Jag blev blockad från Tinder