News55

Björn Skifs nobbar ”Så mycket bättre”

Artikelbild
STOCKHOLM 20170105
Linnéa Wallin
Linnéa Wallin
Uppdaterad: 09 apr. 2024Publicerad: 23 maj 2017

Det har gått så långt att det skapats en grupp på Facebook med namnet ”Vi som vill se Björn Skifs i Så mycket bättre”, men det är inget som artisten har några som helst planer på.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

TV4 och programmet ”Så mycket bättre” har utan framgång försökt att få med den folkkäre artisten Björn Skifs i programmet. I en podcast berättar han att anledningen till beslutet är programmets innehåll, det skriver Aftonbladet.

Björn Skifs genombrott kom 1974 med låten “Hooked on a feeling” och bandet Blåblus. Han har därefter hunnit skapa en hel del hits, så som “Michelangelo” och “Härligt, härligt” för att nämna några. Björn var också den som tillsammans med Agnes Carlsson framförde låten “When you tell the world you’re mine” på kronprinsessan Victoria och prins Daniels bröllop.

Björn Skifs menar att tv-programmet “Så mycket bättre” till stor del handlar om att deltagarna ska berätta om sina eländiga liv och gärna ha någonting riktigt tragiskt att berätta.

– Då tappar jag intresset helt alltså, säger Björn Skifs i podcasten ”Nemo möter en vän”.

     LÄS MER: Björn Skifs revansch efter kollapsen 

“Är inget för mig”

Samtidigt säger Skifs att han förstår att programmet måste handla om mer än musik för att locka till sig tittare, men att den sortens tv inte är något för honom.

– Men det måste vara upp till var och en om man vill delta i det där. Och det har jag sagt flera gånger, att nej, så länge det är så, så får det vara, säger han.

ANNONS

Om produktionen framöver skulle välja att tona ner den personliga inslagen i programmet kanske Skifs skulle kunna överväga att vara med ändå. “Man ska aldrig säga aldrig”, avslutar han i podcasten.

      FLER NYHETER: Mer för dig med livserfarenhet

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS