News55

Arne Weise julvärd hos News55

Artikelbild
G÷TEBORG 2012-05-21
News55
News55
Uppdaterad: 18 dec. 2015Publicerad: 18 dec. 2015

Nu när julen står för dörren kommer News55 med goda nyheter. På julafton drar News55 igång sin nya satsning: webb-TV. Dagen till ära gör den folkkäre Arne Weise comeback som julvärd på sajten.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

– Det är smickrande och det är roligt. Trettio år i TV-rutan är lång tid men det är kul att jag nu kan önska svenskarna god jul över internet istället, säger Arne Weise, till News55.

Tretton år efter sitt senaste framträdande på julafton väcker News55 åter liv i en fin tradition då Arne Weise blir julvärd på sajten i samband med lanseringen av webb-TV.

Minnen från Arne Weises jular

Under dagen kommer besökarna på sajten få ta del av anekdoter och minnen från Arne Weises jular. Filmklippen publiceras med jämna mellanrum.

–  Och klockan 15 kommer det finnas en extra härlig anledning att kika in hos oss, säger Artur Ringart, VD och medgrundare av News55.

– Det är fantastiskt kul att få starta vår nya satsning med en sådan älskad TV-profil. För många av oss med mer livserfarenhet på nacken är julafton starkt förknippad med Arne Weise. Därför känns det fint att högtiden till ära ge våra besökare lite värme, sällskap och nostalgi.

Presentera “julkalle” för de yngre

Förutom att ge sina lite äldre besökare goda minnen, hoppas News55 också att deras julvärd kan bidra till en gemensam upplevelse generationer emellan.

ANNONS

– Det är ett utmärkt tillfälle att dela ett stycke tradition med sina barn och barnbarn. För många yngre i dag är ”julkalle” ett fenomen de inte riktigt förstår sig på. Då kan det vara fint att tillsammans höra Arne Weise berätta om hur det en gång var, säger Artur Ringart.

Läs mer från News55 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS